Scholierendag VUB 2016

Tijdens de Week van de Verlichting wordt een boeiende en activerende denk- en doedag op de campus van de VUB in Etterbeek georganiseerd. Week van de Verlichting heeft als doel om scholieren en studenten kritisch te laten nadenken over actuele maatschappelijk thema’s. Daarom werd de scholierendag waarbij leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs en hun leerkrachten worden uitgenodigd een vast onderdeel van Week van de Verlichting. Jaarlijks mogen we een 150-tal scholieren verwelkomen en ook dit jaar hopen we op jullie belangstelling.

Deze scholierendag vindt plaats op donderdag 12 mei 2016 (nieuwe datum) en dit jaar werd gekozen voor het thema “voeding”.

U kunt zich samen met uw klas hieronder inschrijven voor het voormiddagprogramma, het namiddagprogramma of de hele dag. Enkel groepen die deelnemen aan het volledige dagprogramma krijgen een gratis lunch aangeboden door de VUB. Hieronder kan u een overzicht van de dagindeling terugvinden. Inschrijven kan meteen op volgende link : https://digimores.org/vub-scholierendag-2015/

Dagprogramma

Vanaf 09u30 Aankomst, sanitaire stop en registratie
10u00-12u00 VUB-talks met o.a. Bart Mertens (Bugs World), Nadia Tahon (Velt vzw) en Sabine Martens (voedingscoach en apotheker). Deze experten  geven in een korte lezing hun kritische blik weer op hoe we in de Westerse Wereld omgaan met voeding. Tevens krijgen de deelnemers de kans om al hun vragen over het thema voor te leggen aan deze experten.

Tot slot zullen de winnaars van de Sapere Aude! wedstrijd bekend gemaakt worden.

12u00-13u00 Lunchpauze (scholieren die zich inschrijven voor de hele dag, kunnen genieten van een gratis lunch op de VUB)
13u00-15u00 Bezoek aan de serres van de VUB en workshop rond gezonde voeding
15u00 Afsluiting

Gelieve hieronder de lege velden in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.

 
Vul hier je contactgegevens in:
Voornaam + achternaam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer*:

Naam van de school/instelling*:

 
In geval van een groepsinschrijving:
Aantal leerlingen/bezoekers die je begeleidt:

 
Details van de inschrijving:
Ik/wij nemen deel aan*:
(duid aan wat van toepassing is)
de voormiddagactiviteitde namiddagactiviteitde hele dag

Als je inschrijft voor een hele dag, kan je genieten van een gratis lunch in het VUB-restaurant. In dat geval, zijn er vegetariërs*?
NeenJa

Indien ja, hoeveel?

 
Opmerkingen:
Dit wil ik nog zeggen: