Inspiratiedag: wereldburgerschap

Young woman in casual holding yellow bucket with iconsHeb je interesse in wereldburgerschapseducatie? Wil je je laten inspireren hoe je aan de slag kan gaan met wereldbugerschap in de klas of in je school? Kom dan je emmer vullen met inspiratie op het feest voor de wereldburgers!

Kleur Bekennen organiseert dit jaar haar feest voor de wereldburgers op dinsdag 19 april 2016 in het KAVKA Jongerencentrum te Antwerpen.

De inspiratiedag is bedoeld voor (toekomstige) leerkrachten basis, secundair en hoger onderwijs, schooldirecties, zorgcoördinatoren, docenten lerarenopleiding, educatieve organisaties en anderen die werken rond of geïnteresseerd zijn in wereldburgerschapseducatie (WBE). Deze dag reikt  diverse aspecten aan van verankering van wereldburgerschap in je klas of op je school. Leer hoe je je collega’s motiveert en overtuigt, gluur bij andere scholen en organisaties om te zien hoe zij het aanpakken, ontmoet educatieve organisaties, volg workshops en inhoudelijke lezingen! Kortom laat je emmer vullen met inspiratie!

Deelname aan de inspiratiedag is gratis, maar inschrijven is verplicht. Schrijf je in via de links op de website van Kleur Bekennen.